MASTERCLASS «Αρνί - Πρόβατο : διαχείριση, ανατομία- κοπές, συνταγές, ψήσιμο»

MASTERCLASS «Αρνί - Πρόβατο : διαχείριση, ανατομία- κοπές, συνταγές, ψήσιμο»
Αρνί, πρόβατο, κοπές, κρεατοπαρασκευάσματα, ψησίματα! Παρουσιάζονται σε ένα επικό, ολοήμερο masterclass, από την πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο, chef Μυρσίνη Λαμπράκη, πρόεδρος της Ελλάδας του WBQA, βραβευμένη με το ESTIA AWARDS 2021 (ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ PROJECT : Επανεκκίνηση κατανάλωσης του πρόβειου κρέατος στην ελληνική & ξένη αγορά) και την ομάδα του Meat & grill stories. Το σεμινάριο, απευθύνεται σε επαγγελματίες κρεοπώλες, Chef, ιδιοκτήτες χώρων μαζικής εστίασης,...
date
Ημερομηνία

Κυριακή, 10 Απριλίου 2022

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

12:00-19:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

MASTERCLASS «Κεμπάπ & Μπιφτέκια»

MASTERCLASS «Κεμπάπ & Μπιφτέκια»
Ένα μοναδικό Masterclass «Όλα για το Κεμπάπ & τα μπιφτέκια» που απευθύνεται σε επαγγελματίες κρεοπώλες, τεχνίτες ψητοπωλείων, ιδιοκτήτες μαζικής εστίασης, φοιτητές σχολών μαγειρικής και μερακλήδες ερασιτέχνες ψήστες. Σε συνεργασία με την ΑΦΟΙ ΙΑΚ.ΣΑΓΙΑ Ο.Ε, το κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ ΔΡΟΣΟΥ, τις εταιρείες ψησταριών ΒΙΟΚΑΝ, Primo Grill, και τα ελληνικά Πυρηνοκάρβουνα  Oleabriq, η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο του,  Meat & Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη,...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

17:00 - 22:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

MASTERCLASS «Λουκάνικα χωρίς συντηρητικά & πρόσθετα»

MASTERCLASS «Λουκάνικα χωρίς συντηρητικά & πρόσθετα»
Το Meat & Grill Stories  παρουσιάζει ένα μοναδικό σεμινάριο για την παρασκευή Λουκάνικων για Επαγγελματίες Κρεοπώλες, Εστιάτορες, Σεφ και μερακλήδες ιδιώτες! Παρακολουθώντας το σεμινάριο θα μπορέσετε εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε και εσείς τα δικά σας λουκάνικα στο σπίτι, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ! Σε συνεργασία με την ΑΦΟΙ ΙΑΚ.ΣΑΓΙΑ Ο.Ε, την ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, το κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ ΔΡΟΣΟΥ, τις εταιρείες ψησταριών ΒΙΟΚΑΝ,  Traeger Grills και...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

17:00 - 22:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

MASTERCLASS «Εορταστικά χοιρινά, τεχνικές, κοπές & ψήσιμο»

MASTERCLASS «Εορταστικά χοιρινά, τεχνικές, κοπές & ψήσιμο»
To Meat & Grill Stories, παρουσιάζει ένα μοναδικό σεμινάριο για να  «ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΡΚΕΤΕΣ , ΧΟΙΡΙΝΟ PRIME ΡΙΒ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ & AMERICAN PORK BUTT» σε συνεργασία με το κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ ΔΡΟΣΟΥ, τις εταιρείες ψησταριών ΒΙΟΚΑΝ, Primo Grill,Traeger Grills και τα ελληνικά πυρηνοκάρβουνα  Oleabriq.  Η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο του, βραβευμένη πανευρωπαϊκά  Meat & Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, μοιράζεται μαζί σας, τις...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

16:00 - 21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

MASTERCLASS «Premium κοπές & ψήσιμο»

MASTERCLASS «Premium κοπές & ψήσιμο»
To Meat & Grill Stories, παρουσιάζει ένα μοναδικό σεμινάριο για «Premium κοπές & ψήσιμο» σε συνεργασία με τα Κρεοπωλεία Λεβέντης,,τις εταιρείες ψησταριών ΒΙΟΚΑΝ, Primo Grill,Traeger Grills και τα ελληνικά πυρηνοκάρβουνα  Oleabriq. Απευθύνεται σε επαγγελματίες κρεοπώλες, Chef, ιδιοκτήτες χώρων μαζικής εστίασης, μαθητές σχολών μαγειρικής και μερακλήδες κρεατολάγνους ψήστες. Η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο του, βραβευμένη...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

16:00 - 21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

Expert Meat Course «Χριστουγεννιάτικα Λουκάνικα & Εορταστικά Χοιρινά»

Expert Meat Course  «Χριστουγεννιάτικα  Λουκάνικα & Εορταστικά Χοιρινά»
Το Meat & Grill Stories  παρουσιάζει ένα μοναδικό σεμινάριο για την παρασκευή Λουκάνικων και εορταστικών κρεατοσκευασμάτων με χοιρινό για Επαγγελματίες Κρεοπώλες, Εστιάτορες, Σεφ και μερακλήδες ιδιώτες! Σε συνεργασία με την ΑΦΟΙ ΙΑΚ.ΣΑΓΙΑ Ο.Ε , η  Meat & Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη και μια έμπειρη ομάδα από κρεοτέχνες , θα σας μυήσει στα μυστικά για την δημιουργία και παρασκευή Λουκάνικων και κρεατοσκευασμάτων με βάση το χοιρινό, που όλοι οι...
date
Ημερομηνία

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

15:00 - 22:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

«Κεμπάπ Expert Course»

«Κεμπάπ Expert Course»
Το απόλυτο σεμινάριο «Όλα για το Κεμπάπ» ιδανικό για επαγγελματίες κρεοπώλες, τεχνίτες ψητοπωλείων, ιδιοκτήτες μαζικής εστίασης, φοιτητές σχολών μαγειρικής και μερακλήδες ερασιτέχνες ψήστες. Η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο του,  Meat & Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, δείχνει βήμα-βήμα τα μυστικά παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο και τα κατάλληλα συνοδευτικά όπως πίτες, σάλτσες, αλοιφές, σαλάτες. Στο...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

17:00 - 21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ εκπαίδευσης κρεοπωλών & στελεχών των SUPER MARKET «ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ εκπαίδευσης κρεοπωλών & στελεχών των   SUPER MARKET «ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ»
  Το ελληνικό κρεοπωλείο αλλάζει ! Ένα από τα πιο σπουδαία και εξειδικευμένα σε τρόφιμα και υπηρεσίες  υψηλής ποιότητας προς τον καταναλωτή τα  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ επέλεξε και εμπιστεύτηκε  την ομάδα του  Meat and Grill Stories by Mirsini Lambraki  για την εκπαίδευση  του προσωπικού των κρεοπωλείων  του σε νέα κρεατο-σκεύασματα, παρουσίαση σύγχρονης βιτρίνας , επικοινωνία με τον πελάτη, μαγειρική και marketing! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόκειται για...
date
Ημερομηνία

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

40 ώρες

cost
Κόστος Σεμιναρίου

ΔΩΡΕΑΝ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ: Από το Α έως το Ω

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ: Από το Α έως το Ω
Για πρώτη φορά το Meat & Grill Stories by Mirsini Lampraki σε συνεργασία με τον chef Γιώργο Μπατζάκα, που ειδικεύεται στο κάπνισμα του κρέατος με φυσικό τρόπο και ιδιοκτήτη της εταιρείας «Καπνιστά 1300», ξεκινάει μια νέα σειρά σεμιναρίων με θέμα το κάπνισμα του κρέατος. Στο πρώτο σεμινάριο θα αναλυθούν οι βασικές αρχές του καπνίσματος ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν ειδικά σεμινάρια για τον παστουρμά, το παστράμι, καπνιστή γαλοπούλα, σαλάμι αέρος...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

4 ώρες

cost
Κόστος Σεμιναρίου

100.00 €

Κιμάδες & κρεατοσκευάσματα – Ρέθυμνο

Κιμάδες & κρεατοσκευάσματα – Ρέθυμνο
Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, η ειδική στο κρέας και στο ψήσιμο, παρουσιάζει το απόλυτο σεμινάριο «Κιμάδες & κρεατοσκευάσματα» για επαγγελματίες σεφ, μάγειρες και κρεοπώλες. Η σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη θα σας δείξει βήμα βήμα τα μυστικά της παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο, τα υλικά αλλά και τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητα για να φτιαχτεί ένα ζουμερό καλοψημένο κεμπάπ χωρίς ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ και...
date
Ημερομηνία

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

4 ώρες

cost
Κόστος Σεμιναρίου

80.00 €

Κοτόπουλο

Κοτόπουλο
Το κοτόπουλο είναι ένα από τα πιο βολικά και αγαπητά κρέατα, που λατρεύουμε μικροί και μεγάλοι και κατέχει πολύ σημαντική θέση στη διατροφή μας. Με λίγη φαντασία μπορεί κανείς να το μαγειρέψει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, όλοι τους γευστικοί και ενδιαφέροντες. Η chef Μυρσίνη Λαμπράκη θα μας δείξει συνταγές εύκολες, γρήγορες και νόστιμες, με υλικά καθημερινά αλλά και ξεχωριστά που ταιριάζουν άψογα με το κοτόπουλο. Σε αυτό το...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00-21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

50.00 €

Κιμάδες & κρεατοσκευάσματα – Θεσσαλονίκη

Κιμάδες & κρεατοσκευάσματα – Θεσσαλονίκη
Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, η ειδική στο κρέας και στο ψήσιμο, παρουσιάζει το απόλυτο σεμινάριο «Κιμάδες & κρεατοσκευάσματα» για επαγγελματίες σεφ, μάγειρες και κρεοπώλες. Η σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη θα σας δείξει βήμα βήμα τα μυστικά της παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο, τα υλικά αλλά και τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητα για να φτιαχτεί ένα ζουμερό καλοψημένο κεμπάπ χωρίς ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ και...
date
Ημερομηνία

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

3 ώρες

cost
Κόστος Σεμιναρίου

80.00 €

Λουκάνικα

Λουκάνικα
Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη παρουσιάζει ένα διαφορετικό μοναδικό σεμινάριο για τη παρασκευή Λουκάνικων για Επαγγελματίες Κρεοπώλες και Εστιάτορες. Η τάση των καταναλωτών για την αγορά πιο «αγνών» προϊόντων γίνεται όλο και πιο μεγάλη. Στο πλαίσιο αυτό η Μυρσίνη Λαμπράκη, σε συνεργασία με τη Φάρμα Δρόσου, θα πραγματοποιήσει ένα επιμορφωτικό σεμινάριο για παρασκευές λουκάνικων χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά που όλοι οι...
date
Ημερομηνία

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

4

cost
Κόστος Σεμιναρίου

80.00 €

Όλα για το Χοιρινό

Όλα για το Χοιρινό
Τετάρτη 14 & Δευτέρα 19 Νοεμβρίου Ένα μοναδικό σεμινάριο για το χοιρινό που θα πραγματοποιηθεί σε δυο κύκλους και αφορά επαγγελματίες κρεοπώλες και chef αλλά και ερασιτέχνες ψήστες και μάγειρες.  Όπως ισχύει για τα περισσότερα κρέατα, ανάλογα με τον τρόπο μαγειρέματος, η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη θα μας μάθει να διαλέγουμε το κατάλληλο κομμάτι χοιρινού από τον κρεοπώλη σύμφωνα με τη συνταγή και τους σωστούς χρόνους μαγειρέματος.  Θα...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00-21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

100.00 €

Σωστή Διαχείριση των Rib Eye & Picanha

Σωστή Διαχείριση των Rib Eye & Picanha
Θέλεις να μάθεις να ψήνεις το κρέας στο σπίτι σου έτσι όπως το απολαμβάνεις στα καλυτέρα κρεατοφαγικά στέκια της Αθήνας;  Λάτρης του ψησίματος, επαγγελματίας ή απλά κρεατοφάγος; Ότι και αν σε χαρακτηρίζει ένα είναι σίγουρο, πρέπει να πάρεις μέρος σε αυτό το σεμινάριο για την PICANHA και το RIB EYE από την master grill chef  Mirsini Lampraki  για να μάθεις όλα τα μυστικά για το τέλειο ψήσιμό τους. Πως τα ζητάμε από τον κρεοπώλη μας; Πως κόβονται; Πως ψήνονται...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00-21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

80.00 €

Τα Μυστικά του Κεμπάπ

Τα Μυστικά του Κεμπάπ
  Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη παρουσιάζει το απόλυτο σεμινάριο «Τα Μυστικά του Κεμπάπ» ιδανικό για κάθε επαγγελματία κρεοπώλη, τεχνίτη ψητοπωλείου, ψήστη και φοιτητές σχολών μαγειρικής. Η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο θα σας δείξει βήμα βήμα τα μυστικά της παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο και τα κατάλληλα συνοδευτικά όπως πίτες, σάλτσες, αλοιφές, σαλάτες. Το κεμπάπ, σύμφωνα με τον Όμηρο, έχει τις...
date
Ημερομηνία

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00-22:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

Τα πάντα για τα Μπιφτέκια, τα Ρολά με Κιμά, τα Σουτζουκάκια και τους Κεφτέδες

Τα πάντα για τα Μπιφτέκια, τα Ρολά με Κιμά, τα Σουτζουκάκια και τους Κεφτέδες
Ξεκινάμε έναν καινούριο κύκλο σεμιναρίων που αφορά στα καθημερινά μαγειρέματα που μπορεί να θεωρούμε απλά αλλά έχουν και αυτά την τεχνική τους. Η έναρξη γίνεται με ένα από τα αγαπημένα θέματα της Μυρσίνης Λαμπράκη, τους κιμάδες. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε πώς να επιλέγουμε το σωστό κομμάτι κρέατος για κιμά ανάλογα με το τι θέλουμε να φτιάξουμε. Και επειδή ο κιμάς δεν είναι εύκολη υπόθεση και όλοι μας έχουμε φτιάξει μπιφτέκια σαν...
date
Ημερομηνία

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00-21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

45.00 €

Όλα για τα Κοντοσούβλια

Όλα για τα Κοντοσούβλια
Η φετινή φθινοπωρινή περίοδος μαθημάτων εγκαινιάζεται με ένα ξεχωριστό Bbq & Grill MasterClass από τη Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη με θέμα τα «Κοντοσούβλια» για να μάθετε πώς να φτιάχνετε και να ψήνετε και εσείς μικρές και μεγάλες σούβλες. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τη διαχείριση του κρέατος, τις μαρινάδες και τις συνοδευτικές σάλτσες. H Μυρσίνη Λαμπράκη θα μοιραστεί τα μυστικά της με τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις τους...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00-22:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

Master Class «Meat on the Stick» & «Σούβλες» από όλο τον κόσμο

Master Class «Meat on the Stick» & «Σούβλες»  από όλο τον κόσμο
Ένα ξεχωριστό MasterClass για μικρές και μεγάλες σούβλες από τη MasterGrillChef Μυρσίνη Λαμπράκη με guestτον Γιώργο Καραγιάννη. Οι σεφ θα μοιραστούν τα μυστικά τους με τους επαγγελματίες και μη για τις τέλειες σούβλες και τα κρέατα σε μικρά και μεγάλα σουβλάκια όπως τα Ρώσικα και Καυκάσια shashlik, το ShishKebab, το Ελληνικό κοντοσούβλι, τη Βραζιλιάνικη σούβλα, τα Γιαπωνεζικα Yakatori & Kushiyaki κ.α. Θα δείξουν stepbystepόλες τις τεχνικές με τη χρήση των grill και του bbq με...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00-22:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

Πασχαλινά Τσουρέκια

Πασχαλινά Τσουρέκια
Οι chef Μυρσίνη Λαμπράκη, Στέφανος Διαμαντόπουλος και Γιώργος Καραγιάννης καλωσορίζουν το Πάσχα και διοργανώνουν ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για την παρασκευή τσουρεκιών. Οι chef θα δείξουν όλες τις τεχνικές και θα αποκαλύψουν όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τα τσουρέκια αφράτα και λαχταριστά, τις αναλογίες, τα υλικά, το σωστό ψήσιμο και τη διατήρηση των τσουρεκιών ώστε να παραμένουν φρέσκα για περισσότερο διάστημα. Στο...
date
Ημερομηνία

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00-22:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

70.00 €

Σεμινάριο Picanha

Σεμινάριο Picanha
Ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο για όλους, τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του κρέατος, για την πιο αγαπημένη κοπή του μοσχαριού, την picanha από την πλέον ειδική Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη. Τι ακριβώς είναι η picanha; Πως κόβεται; Πως ψήνεται; Και ποια είναι τα κατάλληλα συνοδευτικά;   Μπορεί στο άκουσμα της picanha το μυαλό μας να σκέφτεται «Βραζιλία» ωστόσο είναι μία σχετικά νεοφερμένη κοπή κρέατος στην παράδοσή της. Το συγκεκριμένο...
date
Ημερομηνία

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

12:00-16:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

Σεμινάριο "Όλα για το Κεμπάπ"

Σεμινάριο
Η FOODVISIONS με τη Μυρσίνη Λαμπράκη και τον Γιώργο Καραγιάννη παρουσιάζουν το απόλυτο σεμινάριο «Όλα για το Κεμπάπ» ιδανικό για κάθε επαγγελματία κρεοπώλη, τεχνίτη ψητοπωλείου, ψήστη και φοιτητές σχολών μαγειρικής. Οι ειδικοί σεφ στο κρέας και στο ψήσιμο θα σας δείξουν βήμα βήμα τα μυστικά της παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο και τα κατάλληλα συνοδευτικά όπως πίτες, σάλτσες, αλοιφές, σαλάτες. Το κεμπάπ,...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

17:00-22:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

Λουκάνικα & Κρεατοσκευάσματα Για Επαγγελματίες (NEO)

Λουκάνικα & Κρεατοσκευάσματα Για Επαγγελματίες (NEO)
Το Mirsinicookings_studio παρουσιάζει ένα διαφορετικό σεμινάριο για την παρασκευή Λουκάνικων για Επαγγελματίες Κρεοπώλες και Εστιάτορες. Οι Ειδικοί Chef, στη δημιουργία και παρασκευή Λουκάνικων και Κρεατοσκευασμάτων, Μυρσίνη Λαμπράκη και Γεώργιος Καραγιάννης θα σας μυήσουν στα μυστικά που όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να γνωρίζουν. Αναλυτικά ξεκινώντας οι εκπαιδευτές, θα παρουσιάσουν τις τεχνικές προετοιμασίας των λουκάνικων: Ποια είδη &...
date
Ημερομηνία

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

17:00 – 21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

90.00 €

Λουκάνικα & Κρεατοσκευάσματα Για Επαγγελματίες

Λουκάνικα & Κρεατοσκευάσματα Για Επαγγελματίες
Το Mirsinicookings_studio παρουσιάζει ένα διαφορετικό σεμινάριο για τη παρασκευή Λουκάνικων για Επαγγελματίες Κρεοπώλες και Εστιάτορες. Οι Ειδικοί Chef, στη δημιουργία και παρασκευή Λουκάνικων και Κρεατοσκευασμάτων, Μυρσίνη Λαμπράκη και Γεώργιος Καραγιάννης θα σας μυήσουν στα μυστικά που όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να γνωρίζουν. Αναλυτικά ξεκινώντας οι εκπαιδευτές, θα παρουσιάσουν τις τεχνικές προετοιμασίας των λουκάνικων: Ποια είδη &...
date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

17:00 - 21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

90.00 €

Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων by Mirsini Lampraki

Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων by Mirsini Lampraki
18 Δεκεμβρίου μην κανονίσετε τίποτα, γιατί το 1ο Mini Festival Ελληνικών προϊόντων ανοίγει τις πόρτες του και σας καλεί με ελεύθερη είσοδο, σε ένα απίθανο ταξίδι γεύσεων !!! Γιατί εμείς εδώ, στο Mirsini Cookings Studio by Mirsini Lambraki μαζί με την ΝΟΜΗ - nomeefoods.gr, στηρίζουμε τους Έλληνες παραγωγούς. Μαζί μας:  Andriotis Greek Olive Oil Ελληνικό Κτήμα Askada Fig Farm Υδνον - Hydnon The Governor - Premium extra virgin olive oil Κάστρος Κερκυραϊκά Γαλακτοκομικά, Βούτυρο Κέρκυρας Τσιανάβας Αλλαντοποιϊα -...
date
Ημερομηνία

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

17:00 - 23:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

ΔΩΡΕΑΝ