Σεμινάρια
Τα πιο εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες και ερασιτέχνες σεφ, μάγειρες και κρεατοτέχνες.
MASTERCLASS «Αρνί - Πρόβατο : διαχείριση, ανατομία- κοπές, συνταγές, ψήσιμο»

Αρνί, πρόβατο, κοπές, κρεατοπαρασκευάσματα, ψησίματα! Παρουσιάζονται σε ένα επικό, ολοήμερο masterclass, από την πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο, chef Μυρσίνη Λαμπράκη, πρόεδρος της Ελλάδας του WBQA, βραβευμένη με το ESTIA AWARDS 2021 (ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ PROJECT : Επανεκκίνηση κατανάλωσης του πρόβειου κρέατος στην ελληνική & ξένη αγορά) και την ομάδα του Meat & grill stories. Το σεμινάριο, απευθύνεται σε επαγγελματίες κρεοπώλες, Chef, ιδιοκτήτες χώρων μαζικής εστίασης,...
MASTERCLASS «Κεμπάπ & Μπιφτέκια»

Ένα μοναδικό Masterclass «Όλα για το Κεμπάπ & τα μπιφτέκια» που απευθύνεται σε επαγγελματίες κρεοπώλες, τεχνίτες ψητοπωλείων, ιδιοκτήτες μαζικής εστίασης, φοιτητές σχολών μαγειρικής και μερακλήδες ερασιτέχνες ψήστες. Σε συνεργασία με την ΑΦΟΙ ΙΑΚ.ΣΑΓΙΑ Ο.Ε, το κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ ΔΡΟΣΟΥ, τις εταιρείες ψησταριών ΒΙΟΚΑΝ, Primo Grill, και τα ελληνικά Πυρηνοκάρβουνα Oleabriq, η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο του, Meat & Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη,...
MASTERCLASS «Λουκάνικα χωρίς συντηρητικά & πρόσθετα»

Το Meat & Grill Stories παρουσιάζει ένα μοναδικό σεμινάριο για την παρασκευή Λουκάνικων για Επαγγελματίες Κρεοπώλες, Εστιάτορες, Σεφ και μερακλήδες ιδιώτες! Παρακολουθώντας το σεμινάριο θα μπορέσετε εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε και εσείς τα δικά σας λουκάνικα στο σπίτι, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ! Σε συνεργασία με την ΑΦΟΙ ΙΑΚ.ΣΑΓΙΑ Ο.Ε, την ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, το κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ ΔΡΟΣΟΥ, τις εταιρείες ψησταριών ΒΙΟΚΑΝ, Traeger Grills και...
MASTERCLASS «Εορταστικά χοιρινά, τεχνικές, κοπές & ψήσιμο»

To Meat & Grill Stories, παρουσιάζει ένα μοναδικό σεμινάριο για να «ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΡΚΕΤΕΣ , ΧΟΙΡΙΝΟ PRIME ΡΙΒ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ & AMERICAN PORK BUTT» σε συνεργασία με το κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ ΔΡΟΣΟΥ, τις εταιρείες ψησταριών ΒΙΟΚΑΝ, Primo Grill,Traeger Grills και τα ελληνικά πυρηνοκάρβουνα Oleabriq. Η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο του, βραβευμένη πανευρωπαϊκά Meat & Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, μοιράζεται μαζί σας, τις...
MASTERCLASS «Premium κοπές & ψήσιμο»

To Meat & Grill Stories, παρουσιάζει ένα μοναδικό σεμινάριο για «Premium κοπές & ψήσιμο» σε συνεργασία με τα Κρεοπωλεία Λεβέντης,,τις εταιρείες ψησταριών ΒΙΟΚΑΝ, Primo Grill,Traeger Grills και τα ελληνικά πυρηνοκάρβουνα Oleabriq. Απευθύνεται σε επαγγελματίες κρεοπώλες, Chef, ιδιοκτήτες χώρων μαζικής εστίασης, μαθητές σχολών μαγειρικής και μερακλήδες κρεατολάγνους ψήστες. Η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο του, βραβευμένη...
Expert Meat Course «Χριστουγεννιάτικα Λουκάνικα & Εορταστικά Χοιρινά»

Το Meat & Grill Stories παρουσιάζει ένα μοναδικό σεμινάριο για την παρασκευή Λουκάνικων και εορταστικών κρεατοσκευασμάτων με χοιρινό για Επαγγελματίες Κρεοπώλες, Εστιάτορες, Σεφ και μερακλήδες ιδιώτες! Σε συνεργασία με την ΑΦΟΙ ΙΑΚ.ΣΑΓΙΑ Ο.Ε , η Meat & Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη και μια έμπειρη ομάδα από κρεοτέχνες , θα σας μυήσει στα μυστικά για την δημιουργία και παρασκευή Λουκάνικων και κρεατοσκευασμάτων με βάση το χοιρινό, που όλοι οι...
«Κεμπάπ Expert Course»

Το απόλυτο σεμινάριο «Όλα για το Κεμπάπ» ιδανικό για επαγγελματίες κρεοπώλες, τεχνίτες ψητοπωλείων, ιδιοκτήτες μαζικής εστίασης, φοιτητές σχολών μαγειρικής και μερακλήδες ερασιτέχνες ψήστες. Η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο του, Meat & Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, δείχνει βήμα-βήμα τα μυστικά παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο και τα κατάλληλα συνοδευτικά όπως πίτες, σάλτσες, αλοιφές, σαλάτες. Στο...
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ εκπαίδευσης κρεοπωλών & στελεχών των SUPER MARKET «ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ»

Το ελληνικό κρεοπωλείο αλλάζει ! Ένα από τα πιο σπουδαία και εξειδικευμένα σε τρόφιμα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς τον καταναλωτή τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ επέλεξε και εμπιστεύτηκε την ομάδα του Meat and Grill Stories by Mirsini Lambraki για την εκπαίδευση του προσωπικού των κρεοπωλείων του σε νέα κρεατο-σκεύασματα, παρουσίαση σύγχρονης βιτρίνας , επικοινωνία με τον πελάτη, μαγειρική και marketing! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόκειται για...
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ: Από το Α έως το Ω

Για πρώτη φορά το Meat & Grill Stories by Mirsini Lampraki σε συνεργασία με τον chef Γιώργο Μπατζάκα, που ειδικεύεται στο κάπνισμα του κρέατος με φυσικό τρόπο και ιδιοκτήτη της εταιρείας «Καπνιστά 1300», ξεκινάει μια νέα σειρά σεμιναρίων με θέμα το κάπνισμα του κρέατος. Στο πρώτο σεμινάριο θα αναλυθούν οι βασικές αρχές του καπνίσματος ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν ειδικά σεμινάρια για τον παστουρμά, το παστράμι, καπνιστή γαλοπούλα, σαλάμι αέρος...
Κιμάδες & κρεατοσκευάσματα – Ρέθυμνο

Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, η ειδική στο κρέας και στο ψήσιμο, παρουσιάζει το απόλυτο σεμινάριο «Κιμάδες & κρεατοσκευάσματα» για επαγγελματίες σεφ, μάγειρες και κρεοπώλες. Η σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη θα σας δείξει βήμα βήμα τα μυστικά της παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο, τα υλικά αλλά και τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητα για να φτιαχτεί ένα ζουμερό καλοψημένο κεμπάπ χωρίς ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ και...
Κοτόπουλο

Το κοτόπουλο είναι ένα από τα πιο βολικά και αγαπητά κρέατα, που λατρεύουμε μικροί και μεγάλοι και κατέχει πολύ σημαντική θέση στη διατροφή μας. Με λίγη φαντασία μπορεί κανείς να το μαγειρέψει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, όλοι τους γευστικοί και ενδιαφέροντες. Η chef Μυρσίνη Λαμπράκη θα μας δείξει συνταγές εύκολες, γρήγορες και νόστιμες, με υλικά καθημερινά αλλά και ξεχωριστά που ταιριάζουν άψογα με το κοτόπουλο. Σε αυτό το...
Κιμάδες & κρεατοσκευάσματα – Θεσσαλονίκη

Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, η ειδική στο κρέας και στο ψήσιμο, παρουσιάζει το απόλυτο σεμινάριο «Κιμάδες & κρεατοσκευάσματα» για επαγγελματίες σεφ, μάγειρες και κρεοπώλες. Η σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη θα σας δείξει βήμα βήμα τα μυστικά της παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο, τα υλικά αλλά και τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητα για να φτιαχτεί ένα ζουμερό καλοψημένο κεμπάπ χωρίς ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ και...
Λουκάνικα

Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη παρουσιάζει ένα διαφορετικό μοναδικό σεμινάριο για τη παρασκευή Λουκάνικων για Επαγγελματίες Κρεοπώλες και Εστιάτορες. Η τάση των καταναλωτών για την αγορά πιο «αγνών» προϊόντων γίνεται όλο και πιο μεγάλη. Στο πλαίσιο αυτό η Μυρσίνη Λαμπράκη, σε συνεργασία με τη Φάρμα Δρόσου, θα πραγματοποιήσει ένα επιμορφωτικό σεμινάριο για παρασκευές λουκάνικων χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά που όλοι οι...
Όλα για το Χοιρινό

Τετάρτη 14 & Δευτέρα 19 Νοεμβρίου Ένα μοναδικό σεμινάριο για το χοιρινό που θα πραγματοποιηθεί σε δυο κύκλους και αφορά επαγγελματίες κρεοπώλες και chef αλλά και ερασιτέχνες ψήστες και μάγειρες. Όπως ισχύει για τα περισσότερα κρέατα, ανάλογα με τον τρόπο μαγειρέματος, η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη θα μας μάθει να διαλέγουμε το κατάλληλο κομμάτι χοιρινού από τον κρεοπώλη σύμφωνα με τη συνταγή και τους σωστούς χρόνους μαγειρέματος. Θα...
Σωστή Διαχείριση των Rib Eye & Picanha

Θέλεις να μάθεις να ψήνεις το κρέας στο σπίτι σου έτσι όπως το απολαμβάνεις στα καλυτέρα κρεατοφαγικά στέκια της Αθήνας; Λάτρης του ψησίματος, επαγγελματίας ή απλά κρεατοφάγος; Ότι και αν σε χαρακτηρίζει ένα είναι σίγουρο, πρέπει να πάρεις μέρος σε αυτό το σεμινάριο για την PICANHA και το RIB EYE από την master grill chef Mirsini Lampraki για να μάθεις όλα τα μυστικά για το τέλειο ψήσιμό τους. Πως τα ζητάμε από τον κρεοπώλη μας; Πως κόβονται; Πως ψήνονται...
Τα Μυστικά του Κεμπάπ

Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη παρουσιάζει το απόλυτο σεμινάριο «Τα Μυστικά του Κεμπάπ» ιδανικό για κάθε επαγγελματία κρεοπώλη, τεχνίτη ψητοπωλείου, ψήστη και φοιτητές σχολών μαγειρικής. Η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο θα σας δείξει βήμα βήμα τα μυστικά της παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο και τα κατάλληλα συνοδευτικά όπως πίτες, σάλτσες, αλοιφές, σαλάτες. Το κεμπάπ, σύμφωνα με τον Όμηρο, έχει τις...
Τα πάντα για τα Μπιφτέκια, τα Ρολά με Κιμά, τα Σουτζουκάκια και τους Κεφτέδες

Ξεκινάμε έναν καινούριο κύκλο σεμιναρίων που αφορά στα καθημερινά μαγειρέματα που μπορεί να θεωρούμε απλά αλλά έχουν και αυτά την τεχνική τους. Η έναρξη γίνεται με ένα από τα αγαπημένα θέματα της Μυρσίνης Λαμπράκη, τους κιμάδες. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε πώς να επιλέγουμε το σωστό κομμάτι κρέατος για κιμά ανάλογα με το τι θέλουμε να φτιάξουμε. Και επειδή ο κιμάς δεν είναι εύκολη υπόθεση και όλοι μας έχουμε φτιάξει μπιφτέκια σαν...
Όλα για τα Κοντοσούβλια

Η φετινή φθινοπωρινή περίοδος μαθημάτων εγκαινιάζεται με ένα ξεχωριστό Bbq & Grill MasterClass από τη Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη με θέμα τα «Κοντοσούβλια» για να μάθετε πώς να φτιάχνετε και να ψήνετε και εσείς μικρές και μεγάλες σούβλες. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τη διαχείριση του κρέατος, τις μαρινάδες και τις συνοδευτικές σάλτσες. H Μυρσίνη Λαμπράκη θα μοιραστεί τα μυστικά της με τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις τους...
Master Class «Meat on the Stick» & «Σούβλες» από όλο τον κόσμο

Ένα ξεχωριστό MasterClass για μικρές και μεγάλες σούβλες από τη MasterGrillChef Μυρσίνη Λαμπράκη με guestτον Γιώργο Καραγιάννη. Οι σεφ θα μοιραστούν τα μυστικά τους με τους επαγγελματίες και μη για τις τέλειες σούβλες και τα κρέατα σε μικρά και μεγάλα σουβλάκια όπως τα Ρώσικα και Καυκάσια shashlik, το ShishKebab, το Ελληνικό κοντοσούβλι, τη Βραζιλιάνικη σούβλα, τα Γιαπωνεζικα Yakatori & Kushiyaki κ.α. Θα δείξουν stepbystepόλες τις τεχνικές με τη χρήση των grill και του bbq με...
Πασχαλινά Τσουρέκια

Οι chef Μυρσίνη Λαμπράκη, Στέφανος Διαμαντόπουλος και Γιώργος Καραγιάννης καλωσορίζουν το Πάσχα και διοργανώνουν ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για την παρασκευή τσουρεκιών. Οι chef θα δείξουν όλες τις τεχνικές και θα αποκαλύψουν όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τα τσουρέκια αφράτα και λαχταριστά, τις αναλογίες, τα υλικά, το σωστό ψήσιμο και τη διατήρηση των τσουρεκιών ώστε να παραμένουν φρέσκα για περισσότερο διάστημα. Στο...
Σεμινάριο Picanha

Ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο για όλους, τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του κρέατος, για την πιο αγαπημένη κοπή του μοσχαριού, την picanha από την πλέον ειδική Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη. Τι ακριβώς είναι η picanha; Πως κόβεται; Πως ψήνεται; Και ποια είναι τα κατάλληλα συνοδευτικά; Μπορεί στο άκουσμα της picanha το μυαλό μας να σκέφτεται «Βραζιλία» ωστόσο είναι μία σχετικά νεοφερμένη κοπή κρέατος στην παράδοσή της. Το συγκεκριμένο...
Σεμινάριο "Όλα για το Κεμπάπ"

Η FOODVISIONS με τη Μυρσίνη Λαμπράκη και τον Γιώργο Καραγιάννη παρουσιάζουν το απόλυτο σεμινάριο «Όλα για το Κεμπάπ» ιδανικό για κάθε επαγγελματία κρεοπώλη, τεχνίτη ψητοπωλείου, ψήστη και φοιτητές σχολών μαγειρικής. Οι ειδικοί σεφ στο κρέας και στο ψήσιμο θα σας δείξουν βήμα βήμα τα μυστικά της παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο και τα κατάλληλα συνοδευτικά όπως πίτες, σάλτσες, αλοιφές, σαλάτες. Το κεμπάπ,...
Λουκάνικα & Κρεατοσκευάσματα Για Επαγγελματίες (NEO)

Το Mirsinicookings_studio παρουσιάζει ένα διαφορετικό σεμινάριο για την παρασκευή Λουκάνικων για Επαγγελματίες Κρεοπώλες και Εστιάτορες. Οι Ειδικοί Chef, στη δημιουργία και παρασκευή Λουκάνικων και Κρεατοσκευασμάτων, Μυρσίνη Λαμπράκη και Γεώργιος Καραγιάννης θα σας μυήσουν στα μυστικά που όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να γνωρίζουν. Αναλυτικά ξεκινώντας οι εκπαιδευτές, θα παρουσιάσουν τις τεχνικές προετοιμασίας των λουκάνικων: Ποια είδη &...
Λουκάνικα & Κρεατοσκευάσματα Για Επαγγελματίες

Το Mirsinicookings_studio παρουσιάζει ένα διαφορετικό σεμινάριο για τη παρασκευή Λουκάνικων για Επαγγελματίες Κρεοπώλες και Εστιάτορες. Οι Ειδικοί Chef, στη δημιουργία και παρασκευή Λουκάνικων και Κρεατοσκευασμάτων, Μυρσίνη Λαμπράκη και Γεώργιος Καραγιάννης θα σας μυήσουν στα μυστικά που όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να γνωρίζουν. Αναλυτικά ξεκινώντας οι εκπαιδευτές, θα παρουσιάσουν τις τεχνικές προετοιμασίας των λουκάνικων: Ποια είδη &...
Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων by Mirsini Lampraki

18 Δεκεμβρίου μην κανονίσετε τίποτα, γιατί το 1ο Mini Festival Ελληνικών προϊόντων ανοίγει τις πόρτες του και σας καλεί με ελεύθερη είσοδο, σε ένα απίθανο ταξίδι γεύσεων !!! Γιατί εμείς εδώ, στο Mirsini Cookings Studio by Mirsini Lambraki μαζί με την ΝΟΜΗ - nomeefoods.gr, στηρίζουμε τους Έλληνες παραγωγούς. Μαζί μας: Andriotis Greek Olive Oil Ελληνικό Κτήμα Askada Fig Farm Υδνον - Hydnon The Governor - Premium extra virgin olive oil Κάστρος Κερκυραϊκά Γαλακτοκομικά, Βούτυρο Κέρκυρας Τσιανάβας Αλλαντοποιϊα -...