Το απόλυτο σεμινάριο «Όλα για το Κεμπάπ» ιδανικό για επαγγελματίες κρεοπώλες, τεχνίτες ψητοπωλείων, ιδιοκτήτες μαζικής εστίασης, φοιτητές σχολών μαγειρικής και μερακλήδες ερασιτέχνες ψήστες.

Η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο του,  Meat Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, δείχνει βήμα-βήμα τα μυστικά παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο και τα κατάλληλα συνοδευτικά όπως πίτες, σάλτσες, αλοιφές, σαλάτες.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο αναλύονται ΠΕΝΤΕ  συνταγές από τα πιο διάσημα και λαχταριστά κεμπάπ, το Πολίτικο, το Ούρφα και το Άδανα. Το σπάνιο κεμπάπ της Αντάκιας από την νοτιανατολική Τουρκία και το Αιγυπτιακό Κόφτα με κοτόπουλο.

Το σεμινάριο ξεκινάει με την παρουσίαση των υλικών αλλά και του εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για να φτιαχτεί ένα καλό ζουμερό καλοψημένο κεμπάπ χωρίς ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ και ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ ΑΛΑΤΑ.

Αναλυτικά το σεμινάριο παρουσιάζει τις παρακάτω ενότητες :

     ü  Ποια είδη & κομμάτια κρέατος είναι κατάλληλα για κάθε είδος κεμπάπ.

ü  Ποιο ζωικό λίπος είναι ιδανικό για το κεμπάπ και σε τι αναλογία.

ü  Πως να συνδυάσετε τα μπαχαρικά έτσι ώστε να επιτύχετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.


ü  Ο τρόπος και η σημασία του ζυμώματος του μείγματος.

ü  Η σημασία της υφής και της απουσίας πρόσθετων χημικών και συντηρητικών.


ü  Οι τρόποι ψησίματος και η σωστή διαδικασία για κάθε τρόπο.

ü  Ιδιαίτερες και μοναδικές συνταγές παρασκευής κεμπάπ.

ü  Πως ψήνουμε σωστά ένα κεμπάπ στο κάρβουνο και τι ένταση φωτιάς χρησιμοποιούμε 

ü  Τα κατάλληλα συνοδευτικά που θα απογειώσουν το κεμπάπ.

ü  Γευσιγνωσία και επιτόπου ψήσιμο με ειδικό κάρβουνο Oleabriq  από πυρήνα ελιάς με διάρκεια και ασφάλεια για την υγεία μας ακόμα και όταν διαχειριζόμαστε λιπαρά κρέατα όπως ένα κεμπάπ.

 

Ώρα έναρξης: 17:00
Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες
Κόστος συμμετοχής 120 €

ERLY BIRT : ΜΕΧΡΙ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 100 ΕΥΡΩ
Φοιτητές ΣΧΟΛΏΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ και άνεργοι: 50€
Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες στο τηλ. 2106148684,6936799994

Email : mirsinicookings@gmail.com

 

Άλλες πληροφορίες

Meat & Grill Seminars και στο : meat & grill stories

Διεύθυνση: ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 56 , ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ 14671  

Παρκινγκ : ΔΡΟΜΟΣ

 

*Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή σας, για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.

*Με το πέρας του σεμιναρίου δίνονται στους συμμετέχοντες, βεβαίωση παρακολούθησης και συνταγολόγιο.

 

Πάρε Μέρος Στο Σεμινάριο

date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

17:00 - 21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου