Η Ομάδα Μας

Στην ομάδα μας δεν έχουμε τίποτα λιγότερο, από τους καλύτερους επαγγελματίες στο είδος τους. Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, food stylists, φωτογράφους, film makers, creative brand designers, σεφ και pastry chef. Κοινός στόχος όλων μας είναι η συνέπεια, η πρωτοπορία και η πίστη στην ποιότητα και την γεύση.

Μυρσίνη Λαμπράκη
Μυρσίνη Λαμπράκη

Owner - Chef - TV Producer-Publisher

Η Μυρσίνη Λαμπράκη είναι ο άνθρωπος που οραματίστηκε την πρώτη Εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην εστίαση. Είναι ο άνθρωπος, που στηρίζει εδώ και χρόνια και αγαπάει με πάθος τους Έλληνες παραγωγούς και τα προϊόντα τους. Είναι εκείνη που τα βιβλία της για την Ελληνική κουζίνα και διατροφή, έχουν μεταφραστεί σε 10 γλώσσες και κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο. Ο εμπνευστής του Mirsini Cookings Studio, και εκείνη που «έστησε» μαζί με την ομάδα της δεκάδες Menu πολύ επιτυχημένων εστιατορίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Μυρσίνη Λαμπράκη, είναι ο άνθρωπος, που θα υποστηρίξει και το δικό σας όραμα!

Γιώργος Χριστοφίδης
Γιώργος Χριστοφίδης

Sous Chef

Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος που επιμελείται τις συνταγές στο Mirsini Cookings Studio. Δοκιμάζει πριν από εσάς, μαζί με εμάς, ότι καινούργιο σας προτείνουμε. Με οργανωτική εμπειρία και δημιουργικότητα είναι ο άνθρωπος που «κυριολεκτικά» βρίσκεται μέσα στην «καρδιά» της κουζίνας μας!

Χρυσούλα-Κωνσταντίνα Κυριακοπούλου
Χρυσούλα-Κωνσταντίνα Κυριακοπούλου

Oenologist Beverage Technologist - Sommelier

Θα την βρεις να γυρνάει συνέχεια στην πόλη, για να δοκιμάσει ποτά, cocktails και κρασιά και να μελετήσει καταλόγους. Η πρώτη επαφή με τον κόσμο των spirits στην σχολή Οινολογίας και τεχνολογίας Ποτών ήταν αρκετή για να κολλήσει το άνοσο μικρόβιο εφόρου ζωής. Δηλώνει ερωτευμένη με τα αρώματα που αναδύονται από τα γεμάτα ποτήρια που στροβιλίζουν και δεν σταματάει να μοιράζεται αυτή την αγάπη μέσα από σεμινάρια. Όταν δεν θα είναι κάπου για κριτική σίγουρα θα σχεδιάζει στο μυαλό της ιδανικές λίστες για spirits και κρασιά! Είναι ο άνθρωπός μας για τον οίνο και όχι μόνο…

Δήμητρα Αγγέλου
Δήμητρα Αγγέλου

Interior-Exterior Design

Η Δήμητρα αποφοίτησε από τον Α.Κ.Τ.Ο. το 1997 με σπουδές στον κλάδο "Διακόσμηση και Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων". Εργάσθηκε σε αρχιτεκτονικά γραφεία και σε ιδιωτικές εταιρείες εξοπλισμού καταστημάτων - κατοικιών. Συνεργάστηκε με αρχιτεκτονικά γραφεία για τη δημιουργία ξενοδοχείων και γραφεία ιδιωτικών εταιρειών. Η Δήμητρα ως συνεργάτης του FOODVISIONS, φέρνει το διακριτικό της σχέδιο και τη δημιουργικότητα στα εκθεσιακά περίπτερα και τους επαγγελματικούς χώρους που αναλαμβάνουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έργα της έχουν δημοσιευτεί στα 2 μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά περιοδικά: "e-k magazine" και "'Υλη & Κτίριο" και εκτός Ελλάδος, στο αρχιτεκτονικό site www.archilovers.com

Βλαδίμηρος Πουλιάκοβ
Βλαδίμηρος Πουλιάκοβ

Film Maker - Photographer

Απόφοιτος του New York Institute of Photography, οι δουλειές του χρησιμοποιούνται ευρύτερα στον καλλιτεχνικό χώρο (εξώφυλλα βιβλίων και περιοδικών). Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς φωτογραφίας κερδίζοντας τρείς δημοσιεύσεις στο περιοδικό «Φωτογράφος» το 2013 και μία το 2012. Επίσης έχει πολυετή πείρα ως Light Designer σε διάφορα events και διαφημιστικά περίπτερα και εκθέσεις. Μετά από την πολυετή πείρα του στον χώρο του φωτισμού και γνωρίζοντας τεχνικές διαχείρισης του φωτός και των χρωμάτων μεταπήδησε στον χώρο της φωτογραφίας και της κινηματογραφίας. Μαζί μας δημιουργεί, τα πιο ωραία εξώφυλλα καταλόγων και περιοδικών και μοντάρει τις παραγωγές του Mirsini Cookings Studio.

Σύλβια-Ιωάννα Κουμεντάκη
Σύλβια-Ιωάννα Κουμεντάκη

Event Specialist - Consultant

Η Σύλβια είναι άνθρωπος με πάθος για την δουλειά της. Ξεκίνησε με σπουδές και 15ετή καριέρα στο marketing και τη διαφήμιση. Πέρασε στη γαστρονομία, όπου η ισορροπία και η επιτυχία ήρθαν μέσα από την δημιουργία της εταιρίας ChefStories με το boutique catering, το λανσάρισμα και την παραγωγή gourmet προϊόντων και τo εξειδικευμένο consulting. Με συστηματική παρουσία σε εκθέσεις, συνέδρια και φεστιβάλ τροφίμων και γαστρονομίας (ως διοργανώτρια εκδηλώσεων, εκθέτης ή ομιλήτρια) απέκτησε ένα συνδυασμό γνώσεων και εμπειριών που την καθιστούν μία πολυδιάστατη επαγγελματία που μπορεί να διοργανώσει μία γαστρονομική εκδήλωση ή προϊοντική παρουσίαση, ανεξάρτητα της ιδιαιτερότητας και της πολυπλοκότητάς της.

Αναστασία Αδαμάκη
Αναστασία Αδαμάκη

Photographer

Η Αναστασία είναι το ρομαντικό κορίτσι της ομάδας μας. Ζει στην Αθήνα από τα 19 της όπου ήρθε για να σπουδάσει φωτογραφία στη "LEICA ACADEMY". Το ενδιαφέρον της επικεντρώνεται στη φωτογραφία χώρων, ξενοδοχείων, φαγητού και deco, καθώς και στις ανθρωποκεντρικές εικόνες. Θέλει να αιχμαλωτίζει γνωστά πράγματα μετατρέποντάς τα σε κάτι άλλο αναπάντεχο. Το moto της: Τα πάντα γύρω μας μπορούν να θεωρηθούν τέχνη, αρκεί κανείς να τα δει από άλλη οπτική γωνία.

Παναγιώτης Σηφάκης
Παναγιώτης Σηφάκης

Product Designer - spazio12

Το spazio 12 είναι ένα δημιουργικό γραφείο που ιδρύθηκε το 2013 από τον Παναγιώτη Σηφάκη, εγγυάται εξειδίκευση στο σχεδιασμό προϊόντος και συσκευασίας και δημιουργική διαμόρφωση της εταιρικής σας εικόνας και ταυτότητας. Στόχος του είναι η αύξηση της προβολής της εταιρείας σας και η διεύρυνση του πελατειακού σας κοινού. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού προϊόντων και συσκευασίας.

Θωμάς Δούμας
Θωμάς Δούμας

Web Developer

Η αγάπη του για τον προγραμματισμό από μικρή ηλικία τον οδήγησε στην αποφοίτηση από το τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον προγραμματισμό ιστοσελίδων και κυρίως με την δημιουργία συστημάτων μεγάλης κλίμακας, όπως διαδικτυακά παιχνίδια και custom συστήματα διαδικτυακών πωλήσεων. Διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με γραφεία σε Η.Π.Α. και Αγγλία. Είναι ο δημιουργός της παρούσας ιστοσελίδας και ο συνεργάτης μας σε ότι αφορά το διαδίκτυο.

Οι εταιρείες που είναι δίπλα μας!

Οι εταιρείες που μας στήριξαν με τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, από την πρώτη στιγμή και κατά την διάρκεια της δημιουργίας του FoodVisions και του Mirsini Cookings Studio.

OPUS Arch
OPUS Arch

H OPUS Arch ήταν δίπλα μας για τον σχεδιασμό και την κατασκευή μια λειτουργικής και υπέρκομψης κουζίνας.

FRANKE
FRANKE

H FRANKE μας εξόπλισε με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρικές συσκευές και εστίες γκαζιού, που κάνουν τις δημιουργίες μας νοστιμότερες!


Ευκαιρίες καριέρας

Η FoodVisions αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που στάση ζωής τους είναι η ποιότητα, πάθος τους η καλή κουζίνα και η δημιουργία. Στείλτε μας το βιογραφικό σας και δουλέψτε με τους καλύτερους.