Voula’s Grill & More
Consulting Εστιατορίων-Cafe
Ένας ανήσυχος επιχειρηματίας, ο Δημήτρης Ιατρού, αποφασίζει να ανανεώσει το μενού του πολύ επιτυχημένου ψητοπωλείου του στη Σπάρτη και ζητά τη βοήθεια της σεφ Μυρσίνης Λαμπράκη και της ομάδας της.
Ένα ψητοπωλείο με χαρακτήρα, και στα «κάρβουνα» μια από τις καλύτερες ψήστριες η κα Βούλα, τι άλλο μπορεί να αναζητεί παρά τις πρωτότυπες και δοκιμασμένες συνταγές της γκουρού του κρέατος! Ολόφρεσκα κεμπάπ, χωρίς συντηρητικά φτιαγμένα στο χέρι, γουρουνοπούλα ρολό γεμιστή με ένα ξεχωριστό μείγμα από μπαχαρικά, κεμπάπ ταψιού με λαχανικά και πεντανόστιμα αφράτα μπιφτέκια κοτόπουλου. Το μενού που επιμελήθηκε η σεφ περιελάμβανε επίσης φρέσκιες σαλάτες και ζουμερά σουβλάκια χοίρινου με τη δική της μυστική συνταγή.
Θερμοπυλών 90
23100 Αρχαία Σπάρτη
2731 089251
psistariavoulas.gr
* Head Chef, ανανέωση και επιμέλεια menu και συνταγών, εκπαίδευση προσωπικού, ανεύρεση προμηθευτών και πρώτων υλών.