Η Μυρσίνη Λαμπράκη συναντά τη ΝΟΜΗ!

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Μια νέα συνεργασία της ΝΟΜΗΣ με τη γνωστή Δημοσιογράφο – Chef – Foodblogger Μυρσίνη Λαμπράκη έφτασε. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τα ελληνικά delicatessen προϊόντα που παράγονται σε κάθε άκρη της Ελλάδας μέσα από μοναδικές δημιουργίες και συνδυασμούς γεύσεων!
Καλωσορίζουμε λοιπόν τις 2 νέες υπηρεσίες μας σε συνεργασία με τη Μυρσίνη!
 
Μία νέα στήλη με την υπογραφή της Μυρσίνης Λαμπράκη θα φιλοξενείται στο νέο blog της ΝΟΜΗΣ “NOMH Food blogger”.
Η διαχρονική επαφή της Μυρσίνης με γεύσεις και προϊόντα από όλον το κόσμο της δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα των παραγωγών της ΝΟΜΗΣ!
Αφού, λοιπόν, τα δοκιμάσει θα μας πει την άποψή της για αυτά αλλά και για τους “Τεχνίτες της γεύσης” που κρύβονται πίσω από αυτά σε ένα “λαχταριστό” άρθρο!
 
Το άρθρο αυτό θα φιλοξενηθεί στη ΝΟΜΗ αλλά και στο mirsini.gr. Επίσης, θα δημοσιευθεί και μέσω των social media της ΝΟΜΗΣ, της Μυρσίνης Λαμπράκη και του παραγωγού.
 
Η ΝΟΜΗ & Η ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ!
Η γνωστή Σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη, λάτρης της Ελληνικής κουζίνας, συνεργάζεται με τη ΝΟΜΗ και στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς και τα προϊόντα τους.
 
Στο Mirsini Cookings Studio, οργανώνει event γευσιγνωσίας με επιλεγμένα προϊόντα από το δίκτυο της ΝΟΜΗΣ, δημιουργεί νέες συνταγές και σας γνωρίζει γεύσεις…
 
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; 
 
Παρουσίαση από την Σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη και τους συνεργάτες της, των προϊόντων που θα επιλεχθούν και αξιοποίηση αυτών, με live μάθημα μαγειρικής των προϊόντων σε διάφορες παρασκευές (αλμυρές και γλυκιές), συνδυάζοντας 5 προϊόντα των παραγωγών της ΝΟΜΗΣ.