Το Mirsini Cookings Studio, διαθέτει μια ομάδα από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο, σεφ, φωτογράφους, κάμεραμεν, food stylists.

Επιλέγουμε πάντα την ποιότητα και κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα.

FOOD STYLING ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ VIDEO

FOOD STYLING
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ – VIDEO

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

PRIVE DINING ΜΙΚΡΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

PRIVE DINING
ΜΙΚΡΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΟΥ

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΟΥ


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η Μυρσίνη Λαμπράκη και η πολύ έμπειρη ομάδα της από ζαχαροπλάστες, αρτοποιούς, αλλαντοποιούς, σεφ και κρεατοτεχνίτες, θα σας υποδεχτούν στο Mirsini Cookings Studio, ένα φιλόξενο περιβάλλον, που δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει γνώσεις γύρω από την κουλτούρα του φαγητού και την απόλαυση να μοιράζεστε συνταγές και παρέα.
Δίνεται σε όλους η δυνατότητα να εξασκηθούν σε απλές και προχωρημένες τεχνικές μαγειρικής, ψησίματος (grilling) και ζαχαροπλαστικής.
Στο χώρο των μαθημάτων, λειτουργεί σημείο πώλησης, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να προμηθευτούν μείγματα μπαχαρικών, εργαλεία και βιβλία μαγειρικής για τις δικές τους δημιουργίες στο σπίτι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ


FOOD STYLING
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ - VIDEO

Το Mirsini Cookings Studio αναλαμβάνει την φωτογράφιση και την παραγωγή video συνταγών, προϊόντων ή θεματικών του brand σας, που σχετίζονται με το φαγητό και την γαστρονομία. Η ομάδα μας συνεργάζεται με την Εταιρεία σας για την δημιουργία και τη φωτογράφηση γαστρονομικού concept με εξαιρετική αισθητική και νέα οπτική, ώστε να κάνουν την παρουσία σας στην αγορά ελκυστική και μοναδική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


PRIVATE DINING
ΜΙΚΡΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Θέλετε να προσφέρετε στους συνεργάτες σας και τους αγαπημένους σας, την μοναδική εμπειρία να σας μαγειρέψει και να σας φιλοξενήσει στον υπέροχο χώρο της η γνωστή σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη και η ομάδα της;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΟΥ

Το Mirsini Cookings Studio, είναι ένας φωτεινός χώρος στα Βόρεια προάστια με μισό στρέμμα κήπου, γκαζόν και bbq.
Με 2 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, τραπεζαρία εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τζάκι και σαλόνι, είναι ο ιδανικός χώρος για μικρά Εταιρικά γεύματα, σεμινάρια και private dining.
Ο χώρος παρέχεται για ανάγκες τηλεοπτικών παραγωγών, φωτογραφίσεων και video.
Επίσης, ο χώρος παρέχεται και ανεξάρτητα από την συμμετοχή της ομάδας μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ