H Μυρσίνη Λαμπράκη εμπνεύστηκε το 2017 το πρώτο Café Delicatessen, που εστιάζει αποκλειστικά στο Ελληνικό πρωινό.

Αξιοποιεί τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών και σερβίρει: Ενεργειακό πρωινό με σιτάρι, σταφίδες, κράνα, κανέλα και πορτοκάλι, Παραδοσιακό Θεσσαλονικιώτικο κουλούρι με βούτυρο Κερκύρας και μαρμελάδα Σαντορινιάς ντομάτας, Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο με φρέσκο γάλα, Ρυζόγαλο με μαστίχα Χίου και παστέλι και Σπιτικό πεϊνιρλί, με στραπατσάδα και Νιώτικο τυρί.

Το project είχε τεράστια επιτυχία και απήχηση στους Έλληνες και ξένους καταναλωτές.

* Head Chef, Δημιουργία και επιμέλεια menu και συνταγών, εκπαίδευση προσωπικού, ανεύρεση προμηθευτών και πρώτων υλών, social media.