To Meat & Grill Stories, παρουσιάζει ένα μοναδικό σεμινάριο για «Premium κοπές & ψήσιμο» σε συνεργασία με τα Κρεοπωλεία Λεβέντης,,τις εταιρείες ψησταριών ΒΙΟΚΑΝPrimo Grill,Traeger Grills και τα ελληνικά πυρηνοκάρβουνα  OleabriqΑπευθύνεται σε επαγγελματίες κρεοπώλες, Chef, ιδιοκτήτες χώρων μαζικής εστίασης, μαθητές σχολών μαγειρικής και μερακλήδες κρεατολάγνους ψήστες.

Η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο του, βραβευμένη πανευρωπαϊκά  Meat & Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, μοιράζεται μαζί σας, τις τεχνικές της, για τις πιο fancy κοπές κρεάτων που όλο και περισσότερο οι καταναλωτές αναζητούν στο ελληνικό κρεοπωλείο και που σερβίρονται στα μεγαλύτερα κρεατοφαγικά εστιατόρια στην  Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Ένα μοναδικό masterclass, που συνδυάζει θεωρία, εμπειρία, πράξη, γευσιγνωσία!

ΔΕΚΑ premium κοπές για το μοσχάριη παρουσίαση τους στο ελληνικό κρεοπωλείο, η  διαχείριση, αξιοποίηση, οι συνταγές και το ψήσιμο τους.

  • Picanha : η αγαπημένη των Βραζιλιάνων
  • Flat iron : η σταχτοπούτα που έγινε η πριγκίπισσα του grill στο Λονδίνο
  • Flap : το εύκολο φιλέτο
  • Spider steak : τα 2 και μοναδικά
  • Tri-tip : η άκρη του κιλότου
  • Skirt : Το φίνο
  • T-bone : το κλασσικό
  • porterhouse : το μέγεθος μετράει
  • Ribeye : το κοσμοπολίτικο
  • Tomahawk : ο γίγαντας, ribeye με τσεκούρι

Ενότητες

Διαχείριση

Στο πρόγραμμα αυτό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μυστικά για τη διαχείριση του κρέατος, κοπές, μαρινάδες, μπαχαρικά, αρωματικά βούτυρα, σάλτσες, συνταγές. Πότε πρέπει να αλατίζουμε το κρέας ανάλογα με το πάχος του steak και γιατί είναι σημαντικό να ξεκουράζουμε το κρέας πριν το κόψιμό του.

Συνταγές

  • Picanha στη σούβλα με chimichurri
  • Tomahawk, reverse searing
  • Matambre Argentinian skirt steak γεμιστό με βραστό αυγό και πιπεριές
  • Rib eye με μαρινάδα ωρίμανσης cold brew coffee
  • Flat iron με Περουβιανή σάλτσα criolla

Τεχνικές ψησίματος

·         Άναμμα  φωτιάς

·         Έμμεσο και άμεσο ψήσιμο

·         Ψήσιμο σε Ignis Roaster Biokan (με κάρβουνο)

·         Ψήσιμο σε Parilla Biokan και πως δουλεύει

·         Ψήσιμο, κάπνισμα σε Primo Grill

·         Σταθερή θερμοκρασία φωτιάς

ü  Το πρόγραμμα θα γίνει από την ομάδα του Meat & grill Stories, στην οποία συμμετέχουν κρεοτέχνες και έμπειροι ψήστες. Περιλαμβάνει demonstration με γευστική δοκιμή(όλων των παραπάνω κομματιών κρέατος) και οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και συνταγολόγιο.

ü 
Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή σας, για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Λόγω των συνθηκών covid 19:

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού τεστ (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Το Masterclass είναι αυστηρά για 12 άτομα. Ακυρώσεις μέχρι και 3 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του μαθήματος, έχουν επιστροφή της αξίας του ή μεταφορά σε επόμενο μάθημα. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, δεν πραγματοποιείται επιστροφή, ούτε μεταφορά του ποσού σε άλλο μάθημα.

Ακυρώσεις που πραγματοποιούνται με υπαιτιότητα του Meat and grill stories, έχουν επιστροφή της αξίας του μαθήματος ή μεταφορά σε επόμενο μάθημα.

Ώρα έναρξης: 16:00 – 21:00
Διάρκεια σεμιναρίου: 5 ώρες
Κόστος συμμετοχής 120 €
Μαθητές  ΣΧΟΛΏΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ και άνεργοι: 80€ ( για 2 θέσεις μόνο)
Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες στο τηλ. 2106148684,6936799994
Email : mirsinicookings@gmail.com

 Άλλες πληροφορίες
Meat & Grill Seminars
Διεύθυνση: ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 56 , ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ 14671
Παρκινγκ : ΔΡΟΜΟΣ

 

 

Πάρε Μέρος Στο Σεμινάριο

date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

16:00 - 21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου