Όλα για το Χοιρινό
Τετάρτη 14 & Δευτέρα 19 Νοεμβρίου
Ένα μοναδικό σεμινάριο για το χοιρινό που θα πραγματοποιηθεί σε δυο κύκλους και αφορά επαγγελματίες κρεοπώλες και chef αλλά και ερασιτέχνες ψήστες και μάγειρες.
Όπως ισχύει για τα περισσότερα κρέατα, ανάλογα με τον τρόπο μαγειρέματος, η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη θα μας μάθει να διαλέγουμε το κατάλληλο κομμάτι χοιρινού από τον κρεοπώλη σύμφωνα με τη συνταγή και τους σωστούς χρόνους μαγειρέματος.
Θα μας δείξει επίσης, πρωτότυπες συνταγές, μαρινάδες και σάλτσες που συνοδεύουν άψογα το χοιρινό.
Όλα για το Χοιρινό Ι – Τετάρτη 14/11
• Porchetta Σισιλιάνικη
• Porchetta Μιλανέζικη
• Πανσέτες γεμιστές
• Crispy pork belly cubes
• Tomahawk γεμιστή
• Spare ribs
Όλα για το Χοιρινό ΙΙ – Δευτέρα 19/11
• Σουβλάκια
• Γκιούλμπασι
• Τηγανιές
• Μαρινάδες & Brine
• Ρολό χοιρινό γεμιστό
• Ψαρονέφρι ρολό με κρητική γραβιέρα τυλιγμένο σε φέτες μπέικον με σάλτσα καραμέλα και ανανά
• Κότσι χοιρινό
Ώρα έναρξης:18:00
Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες
Κόστος*: 100€ ανά σεμινάριο
*Όσοι δηλώσουν συμμετοχή και για τα δυο σεμινάρια το κόστος είναι στα 170€
Φοιτητές και άνεργοι**: 45€
**Όσοι δηλώσουν συμμετοχή και για τα δυο σεμινάρια το κόστος είναι στα 80€
Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες στο τηλ. 2106148684, www.foodvisions.gr