Οι chef Μυρσίνη Λαμπράκη, Στέφανος Διαμαντόπουλος και Γιώργος Καραγιάννης καλωσορίζουν το Πάσχα και διοργανώνουν ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για την παρασκευή τσουρεκιών.

Οι chef θα δείξουν όλες τις τεχνικές και θα αποκαλύψουν όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τα τσουρέκια αφράτα και λαχταριστά, τις αναλογίες, τα υλικά, το σωστό ψήσιμο και τη διατήρηση των τσουρεκιών ώστε να παραμένουν φρέσκα για περισσότερο διάστημα.

τσουρέκι άψητο

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν τέσσερις συνταγές

  • Τσουρέκι κλασικό
  • Τσουρέκι πολίτικο
  • Τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα
  • Τσουρέκι Vegan χωρίς γλουτένη

 

Κρατήσεις θέσεων στο τηλ.: 2110124610

τσουρέκι ψημένο

Πάρε Μέρος Στο Σεμινάριο

date
Ημερομηνία

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00-22:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

70.00 €

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου