Ένα μοναδικό Masterclass «Όλα για το Κεμπάπ & τα μπιφτέκια» που απευθύνεται σε επαγγελματίες κρεοπώλες, τεχνίτες ψητοπωλείων, ιδιοκτήτες μαζικής εστίασης, φοιτητές σχολών μαγειρικής και μερακλήδες ερασιτέχνες ψήστες.

Σε συνεργασία με την ΑΦΟΙ ΙΑΚ.ΣΑΓΙΑ Ο.Ετο κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ ΔΡΟΣΟΥ, τις εταιρείες ψησταριών ΒΙΟΚΑΝPrimo Grill, και τα ελληνικά Πυρηνοκάρβουνα  Oleabriq, η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο του,  Meat & Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, δείχνει βήμα-βήμα τα μυστικά παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο και τα κατάλληλα συνοδευτικά όπως πίτες, σάλτσες, αλοιφές, σαλάτες.
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, θα παρουσιαστούν  ΔΥΟ συνταγές από τα πιο διάσημα και λαχταριστά κεμπάπ :

  • το Πολίτικο &
  • το Αρμένικο Lula kebab.

Επιπλέον θα παρουσιαστούν ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ  κορυφαίες συνταγές για μπιφτέκια και κεμπαπάκια :

  • 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι
  • Μπιφτέκι κοτόπουλου
  • Μπιφτέκι προβατίνας &
  • Tο σπάνιο κεμπαπάκι Βέροιας.

Το σεμινάριο ξεκινάει με την παρουσίαση των υλικών, αλλά και του εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για να φτιαχτεί ένα καλό ζουμερό καλοψημένο κεμπάπ χωρίς ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ και ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ ΑΛΑΤΑ.

Αναλυτικά το σεμινάριο παρουσιάζει τις παρακάτω ενότητες :

  • Ποια είδη & κομμάτια κρέατος είναι κατάλληλα για κάθε είδος κεμπάπ.
  • Ποιο ζωικό λίπος είναι ιδανικό για το κεμπάπ και σε τι αναλογία.
  • Πως να συνδυάσετε τα μπαχαρικά έτσι ώστε να επιτύχετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.
  • Ο τρόπος και η σημασία του ζυμώματος του μείγματος για κεμπάπ και μπιφτέκια.
  • Η σημασία της υφής και της απουσίας πρόσθετων χημικών και συντηρητικών.
  • Οι τρόποι ψησίματος και η σωστή διαδικασία για κάθε τρόπο.
  • Πως ψήνουμε σωστά τα κεμπάπ & τα μπιφτέκια στο κάρβουνο και τι ένταση φωτιάς χρησιμοποιούμε.
  • Τα κατάλληλα συνοδευτικά που θα απογειώσουν τα κεμπάπ & τα μπιφτέκια (σάλτσες, αλοιφές ,πίτες & σαλάτες.
  • Γευσιγνωσία και επιτόπου ψήσιμο με ειδικό κάρβουνο OleaBriq από πυρήνα ελιάς με διάρκεια και ασφάλεια για την υγεία μας ακόμα και όταν διαχειριζόμαστε λιπαρά κρέατα όπως ένα κεμπάπ.

Το πρόγραμμα θα γίνει από την ομάδα του Meat & grill Stories, στην οποία συμμετέχουν κρεοτέχνες και έμπειροι ψήστες. Περιλαμβάνει demonstration με γευστική δοκιμή(όλων των παραπάνω κομματιών κρέατος) και οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και συνταγολόγιο.

  • Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή σας, για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Λόγω των συνθηκών covid 19:

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού τεστ (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Το Masterclass είναι αυστηρά για 12 άτομα. Ακυρώσεις μέχρι και 3 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του μαθήματος, έχουν επιστροφή της αξίας του ή μεταφορά σε επόμενο μάθημα. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, δεν πραγματοποιείται επιστροφή, ούτε μεταφορά του ποσού σε άλλο μάθημα.

Ακυρώσεις που πραγματοποιούνται με υπαιτιότητα του Meat and grill stories, έχουν επιστροφή της αξίας του μαθήματος ή μεταφορά σε επόμενο μάθημα.

Άλλες πληροφορίες
Meat & Grill Seminars
Διεύθυνση: ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 56, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ 14671
Παρκινγκ : ΔΡΟΜΟΣ

Πάρε Μέρος Στο Σεμινάριο

date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

17:00 - 22:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου