To Meat & Grill Stories, παρουσιάζει ένα μοναδικό σεμινάριο για να  «ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΡΚΕΤΕΣ , ΧΟΙΡΙΝΟ PRIME ΡΙΒ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ & AMERICAN PORK BUTT» σε συνεργασία με το κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ ΔΡΟΣΟΥ, τις εταιρείες ψησταριών ΒΙΟΚΑΝPrimo Grill,Traeger Grills και τα ελληνικά πυρηνοκάρβουνα  Oleabriq

Η πλέον ειδική στο κρέας και το ψήσιμο του, βραβευμένη πανευρωπαϊκά  Meat & Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, μοιράζεται μαζί σας, τις τεχνικές  της, για τις πιο fancy  ΣΥΝΤΑΓΕΣ ME ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥΣ. Ένα μοναδικό, βιωματικό masterclass, που συνδυάζει θεωρία, εμπειρία, πράξη, γευσιγνωσία!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν την δική τους παρκέτα με την γέμιση που επιθυμούν και να την πάρουν μαζί τους φεύγοντας, για ψήσιμο στο σπίτι.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες κρεοπώλες, Chef, ιδιοκτήτες χώρων μαζικής εστίασης, μαθητές σχολών μαγειρικής και μερακλήδες κρεατολάγνους ψήστες.

 

Ενότητες

Διαχείριση

Στο πρόγραμμα αυτό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μυστικά για τη διαχείριση του χοιρινού κρέατος, κοπές, μαρινάδες, μπαχαρικά, αρωματικά βούτυρα, σάλτσες, συνταγές, καθώς και  πότε πρέπει να αλατίζουμε το χοιρινό κρέας για να πετύχουμε την σωστή ώσμωση και το τέλειο τραγανό δέρμα.

Συνταγές

 •          Η γνήσια ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΟΡΚΕΤΑ, το δέσιμο και το ψήσιμό της σε φούρνο,  Bbq & grill
 •         Πορκέτα της Σικελίας
 •          Χοιρινό PRIME RIB, με χαρακτό δέρμα
 •          Χοιρινή ωμοπλάτη, γεμιστή με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς
 •          Το κλασικό, Γερμανικό χοιρινό κότσι με τραγανό δέρμα (crackling)
 •          Rubs (ξηρές μαρινάδες), brine (άλμες) για χοιρινό

 Τεχνικές ψησίματος

 •          Η τεχνική της ώσμωσης στο χοιρινό, αλάτισμα, αποστράγγιση
 •          Αυξομείωση της θερμοκρασίας, για το σωστό crackling
 •          Άναμμα φωτιάς
 •          Έμμεσο και άμεσο ψήσιμο
 •          Ψήσιμο, κάπνισμα σε Primo Grill

Το πρόγραμμα θα γίνει από την ομάδα του Meat & grill Stories, στην οποία συμμετέχουν κρεοτέχνες και έμπειροι ψήστες. Περιλαμβάνει demonstration με γευστική δοκιμή(όλων των παραπάνω κομματιών κρέατος) και οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και συνταγολόγιο.  
Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή σας, για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Λόγω των συνθηκών covid 19:

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού τεστ (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Το Masterclass είναι αυστηρά για 12 άτομα. Ακυρώσεις μέχρι και 3 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του μαθήματος, έχουν επιστροφή της αξίας του ή μεταφορά σε επόμενο μάθημα. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, δεν πραγματοποιείται επιστροφή, ούτε μεταφορά του ποσού σε άλλο μάθημα.

Ακυρώσεις που πραγματοποιούνται με υπαιτιότητα του Meat and grill stories, έχουν επιστροφή της αξίας του μαθήματος ή μεταφορά σε επόμενο μάθημα.

Ώρα έναρξης: 16:00 – 21:00
Διάρκεια σεμιναρίου: 5 ώρες
Κόστος συμμετοχής 120 €
Μαθητές  ΣΧΟΛΏΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ και άνεργοι: 80€ ( για 2 θέσεις μόνο)
Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες στο τηλ. 2106148684,6936799994
Email : mirsinicookings@gmail.com

 Άλλες πληροφορίες
Meat & Grill Seminars
Διεύθυνση: ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 56, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ 14671
Παρκινγκ : ΔΡΟΜΟΣ

 

Πάρε Μέρος Στο Σεμινάριο

date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

16:00 - 21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου