Το ελληνικό κρεοπωλείο αλλάζει !

Ένα από τα πιο σπουδαία και εξειδικευμένα σε τρόφιμα και υπηρεσίες  υψηλής ποιότητας προς τον καταναλωτή τα  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ επέλεξε και εμπιστεύτηκε  την ομάδα του  Meat and Grill Stories by Mirsini Lambraki  για την εκπαίδευση  του προσωπικού των κρεοπωλείων  του σε νέα κρεατο-σκεύασματα, παρουσίαση σύγχρονης βιτρίνας , επικοινωνία με τον πελάτη, μαγειρική και marketing!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την εκπαίδευση προσωπικού κρεοπωλείων super market . Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 40 ώρες με την παρακάτω θεματολογία

  • Συγκριτικά test και διαχείριση βοοειδών και premium κόπων (tomahawk, brisket, picanha, porter house, flap, flat iron κ.α.) . Είκοσι νέες κοπές από τους ειδικευμένους  Κρεοτέχνες της ομάδας Meat & Grill.
  • Φιλοσοφία των μαρινάδων, μείγματα μπαχαρικών, brine, τεχνικές τρυφεριοποίησης κρέατος
  • Όλα για το χοιρινό, το αρνί, κυνήγι, πάπιες , αγριογούρουνο : διαχείριση, δεσίματα, μαγειρική κρέατος, μαριναρίσματα, γεμίσεις και στήσιμο βιτρίνας
  • Κιμάδες & κρεατοσκευάσματα
  • Βασικές αρχές μαγειρικής και ψησίματος (bbq, low &slow, rotisserie, grill)
  • Τρόποι επικοινωνίας με τον πελάτη του κρεοπωλείου
  • Στήσιμο βιτρίνας: τεχνικές και τρόποι παρουσίασης νέων κρεατοσκευασμάτων.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 40 ώρες

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Θεωρητική + Πρακτική
ΥΛΙΚΟ: Βεβαίωση παρακολούθησης, συνταγές, σημειώσεις,
video

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 2106148684 email : mirsinicookings@gmail.com

Πάρε Μέρος Στο Σεμινάριο

date
Ημερομηνία

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

40 ώρες

cost
Κόστος Σεμιναρίου

ΔΩΡΕΑΝ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου