Θέλεις να μάθεις να ψήνεις το κρέας στο σπίτι σου έτσι όπως το απολαμβάνεις στα καλυτέρα κρεατοφαγικά στέκια της Αθήνας; 

Λάτρης του ψησίματος, επαγγελματίας ή απλά κρεατοφάγος; Ότι και αν σε χαρακτηρίζει ένα είναι σίγουρο, πρέπει να πάρεις μέρος σε αυτό το σεμινάριο για την PICANHA και το RIB EYE από την master grill chef  Mirsini Lampraki  για να μάθεις όλα τα μυστικά για το τέλειο ψήσιμό τους.

Πως τα ζητάμε από τον κρεοπώλη μας; Πως κόβονται; Πως ψήνονται σωστά; Με τι σερβίρονται; 

Πάρε μπροστά σου το δικό σου κομμάτι picanha και rib eye από black angus ακολούθησε τις οδηγίες της Master Grill Chef Μυρσίνης Λαμπράκης, κόψε με τρεις διαφορετικούς τρόπους, μαρίναρε, ψήσε τα μόνος σου και απόλαυσε την picanha σου the Brazilian way και το rib eye σου σε μια μεγάλη γιορτή κρεατογνωσίας!!!

 

Ώρα έναρξης: 18:00

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες 

Κόστος 80€ (περιλαμβάνει ξεχωριστό κομμάτι picanha και ribeye από μοσχάρι black angus για τον κάθε συμμετέχοντα, όλα τα απαραίτητα εργαλεία κοπής και όλα τα συνοδευτικά όπως σαλάτες, ποτά, κτλ).

Φοιτητές και άνεργοι: 45€

Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες στο τηλ. 2106148684, www.foodvisions.gr

 

Πάρε Μέρος Στο Σεμινάριο

date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00-21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

80.00 €

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου