Η φετινή φθινοπωρινή περίοδος μαθημάτων εγκαινιάζεται με ένα ξεχωριστό Bbq & Grill MasterClass από τη Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη με θέμα τα «Κοντοσούβλια» για να μάθετε πώς να φτιάχνετε και να ψήνετε και εσείς μικρές και μεγάλες σούβλες. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τη διαχείριση του κρέατος, τις μαρινάδες και τις συνοδευτικές σάλτσες.

H Μυρσίνη Λαμπράκη θα μοιραστεί τα μυστικά της με τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις τους ψησίματος για τις τέλειες σούβλες και τα κρέατα σε μικρά και μεγάλα σουβλάκια όπως τα Ρώσικα και Καυκάσια shashlik, τα Λιβανέζικα Shish Kebab, το Ελληνικό κοντοσούβλι προβατίνας, τη Βραζιλιάνικη σούβλα με μοσχάρι, τα Γιαπωνεζικα Yakitori & Kushiyaki, το Ινδικό Ταντούρι κ.α. 

Σε ένα βιωματικό σεμινάριο, όπου όλοι θα μάθουν και θα εφαρμόσουν, step by step, όλες τις τεχνικές με τη χρήση του grill και του bbq με διαφορετικά είδη κάρβουνου δημιουργώντας άκρως ενδιαφέροντα πιάτα σε γεύση και παρουσίαση. Μαζί με τη Μυρσίνη Λαμπράκη θα φτιάξετε τους συνδυασμούς των μπαχαρικών για κάθε κρέας, τις συνταγές για το μαρινάρισμα των κρεάτων αλλά και τις συνοδευτικές σάλτσες.

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του ψησίματος μαζί με τη Μυρσίνη Λαπράκη και #γραψτεχιλιομετραστοκρεας μαζί μας!

 

Συνταγές

• Καυκάσια Shashlik μαριναρισμένα σε ξινόγαλο και βότανα. 

• Χοιρινό κοντοσούβλι σε άρμη από κονιάκ και αλάτι αρωματισμένο με άγριο θυμάρι.

• Σουβλάκια προβάτου μαριναρισμένα σε νερό από θυμάρι και Αιγυπτιακή κιουμπέμπα.

• Βραζιλιάνικη σούβλα από κιλότο Ελληνικής μοσχίδας. 

• Ινδικό κοτόπουλο Ταντούρι 

 

Ώρα έναρξης: 18:00

Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες 

Κόστος: 120 Ευρώ 

Φοιτητές και άνεργοι: 25€

Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες στο τηλ. 2106148684, www.foodvisions.gr

Διεύθυνση: Foodvisions, Παπαφλέσσα 56, Νέα Ερυθραία, 14671

 

Πάρε Μέρος Στο Σεμινάριο

date
Ημερομηνία

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00-22:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

120.00 €

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου