Ξεκινάμε έναν καινούριο κύκλο σεμιναρίων που αφορά στα καθημερινά μαγειρέματα που μπορεί να θεωρούμε απλά αλλά έχουν και αυτά την τεχνική τους. Η έναρξη γίνεται με ένα από τα αγαπημένα θέματα της Μυρσίνης Λαμπράκη, τους κιμάδες. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε πώς να επιλέγουμε το σωστό κομμάτι κρέατος για κιμά ανάλογα με το τι θέλουμε να φτιάξουμε. Και επειδή ο κιμάς δεν είναι εύκολη υπόθεση και όλοι μας έχουμε φτιάξει μπιφτέκια σαν «πέτρινα βομβίδια» και κεφτέδες που ανοίγουν στο ψήσιμο θα μάθετε να φτιάχνετε τα πιο αφράτα μοσχαρίσια μπιφτέκια, υπέροχα ρολά γεμιστά με αυγά και κασέρι, τραγανά κεφτεδάκια σαν της μάμας και σουτζουκάκια Σμυρναίικα να γλύφετε τα δάχτυλά σας!   

 

Ώρα έναρξης: 18:00

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες

Κόστος 

Φοιτητές και άνεργοι: 25€

Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες στο τηλ. 2106148684, www.foodvisions.gr

Πάρε Μέρος Στο Σεμινάριο

date
Ημερομηνία

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

time
Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00-21:00

cost
Κόστος Σεμιναρίου

45.00 €

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου