TRESOR FOOD STORIES

Το πρώτο βιβλίο συνταγών της Tresor Hotels & Resorts, που αντλεί έμπνευση από τις κουζίνες της Ελλάδας και παρουσιάζει 40 τοπικές συνταγές, δημιουργήθηκε και φωτογραφήθηκε σε συνεργασία με την καταξιωμένη σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη και την ομάδα της στο Mirsini Cookings Studio. Ένα συναρπαστικό, γαστρονομικό οδοιπορικό στη χώρα μας, που ανακαλύπτει προϊόντα, μυστικά και tips από 25 προορισμούς της Ελλάδας, συνταιριάζει την παραδοσιακή με την σύγχρονη μαγειρική και στρώνει το πιο φιλόξενο τραπέζι.

* Συγγραφή, επιμέλεια, εκτέλεση 40 συνταγών.