Η Κρήτη στο Grand Resort Lagonissi!

Το Grand Resort Lagonissi... συναντιέται με την Κρητική Διατροφή, το καλοκαίρι ΤΟΥ 2014 ! Η Γαλάζια Ακτή Καλωσορίζει την Μυρσίνη Λαμπράκη, η οποία υπογράφει το μενού και υπόσχεται να μας ενθουσιάσει με τις γευστικές συνταγές και προτάσεις της.

Οι σπάνιες πρώτες ύλες του ευλογημένου αυτού τόπου, γίνονται γεύσεις μοναδικές, μέσα από την μαγειρική τέχνη και καθοδήγηση της Μυρσίνης Λαμπράκη στην ομάδα του Chef Φάνη Μπονιάκου. Από τα χορτοπιτάκια του Μαλεβιζίου και τη μαραθόπιτα Σφακίων μέχρι τους μπουμπουριστούς χοχλιούς και τις δροσερές σαλάτες με εφτάζυμα κουλούρια και όλα τα μυρωδικά του νησιού. Κι’ από το αρνάκι γάστρας απ’ τα Αστερούσια και το Σφακιανό κατσικάκι οφτό, μέχρι το λαβράκι σε κρούστα με χονδρό αλάτι Γαύδου με λουΐζα και τρίμμα περγαμόντο. Σφακιανή πίτα με μέλι και φασκόμηλο, σεμιφρέντο με λεμονοθύμαρο και σάλτσα βερίκοκο με αρμπαρόριζα ή γρανίτα ρακόμελο, είναι μόνο τρείς από τις πάνθεον των γλυκών ιδεών της κουζίνας μας.

Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ στο Grand Resort Lagonissi, γίνεται γέφυρα γεύσης πάνω από το Αιγαίο και φέρνει την Κρήτη της υγείας, της ομορφιάς και της απεραντοσύνης δίπλα μας.

* Head Chef, Δημιουργία και επιμέλεια menu και συνταγών, εκπαίδευση προσωπικού, ανεύρεση προμηθευτών και πρώτων υλών, social media.