ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ BRANCH ΑΣΤΕΡΩΝ

Το Eiffel με σκοπό να εντάξει το σωστό πρωινό γεύμα στις καθημερινές μας συνήθειες και να συνεισφέρει σε ένα πιο υγιεινό & ευεργετικό τρόπος ζωής συνεργάστηκε με τη γνωστή σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη και την ομάδα της, για να σας παρέχει το πιο νόστιμο, θρεπτικό, πρωτότυπο, γρήγορο & οικονομικό πρωινό. Ένα πρωινό αστέρων!

- Πρωτεϊνική Ομελέτα με ασπράδια αυγών, βρώμη, τοματίνια & cottage cheese.
- Πρωτεϊνικό γλυκό με κινόα, ξηρά φρούτα, μέλι και κανέλα.
- Cheesecake με βάση από κρητικό ντάκο, ανάλαφρη μους ανθότυρου και καραμελωμένα τοματίνια.
- Καλιτσούνι σαραγλί της Μυρσίνης με φύλλο κρούστας, μυζήθρα, καρύδια & κανέλα.
- Σπιτικό Πεινιρλί της Μυρσίνης με στραπατσάδα & ντόπια ξινομυζήθρα ή με αυγό μάτι, τυρί gouda & bacon.
Και άλλα πολλά… δημιουργικά και νόστιμα.

* Δημιουργία και επιμέλεια menu και συνταγών Eλληνικού Πρωινού - brunch, εκπαίδευση προσωπικού, ανεύρεση προμηθευτών και πρώτων υλών.