ΜΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ

Το πρώτο ελληνικό εστιατόριο στο Κάιρο λειτούργησε το 2015 χάρη στην επιμονή και την αγάπη του Αιγύπτιου επιχειρηματία A.ΣΑΙΝΤ και την έμπνευση της γνωστής Ελληνίδας σεφ Μυρσίνης Λαμπράκη.

Παραδοσιακή, ελληνική κουζίνα, νόστιμα μεζεδάκια, άριστες πρώτες ύλες και ένα μικρό γουστόζικο μαγαζί με πινελιές από γαλάζιο και τεράστιες ελιές στον κήπο κέρδισαν γρήγορα την αγάπη του Αιγυπτίων που κάνουν ουρά για να γευτούν τα πιάτα της Μυρσίνης Λαμπράκη.

* Executive Chef, Δημιουργία και επιμέλεια menu και συνταγών, εκπαίδευση προσωπικού κουζίνας και σάλας, ανεύρεση προμηθευτών και πρώτων υλών.