Ενδιαφερόμαστε για το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων. Θέλουμε να σας εξηγήσουμε λεπτομερώς τις πολιτικές και τις πρακτικές που έχουμε υιοθετήσει για την προστασία του απορρήτου σας, ώστε να αισθάνεστε σίγουροι για τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώρισή σας («προσωπικές πληροφορίες») και τις οποίες εμπιστεύεστε σε εμάς, και να κατανοήσετε το πως χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να σας προσφέρουμε όσο γίνεται καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα μέσω:

1) της φόρμας επικοινωνίας, όπου μας στέλνετε τα μηνύματά σας. Ο λόγος που συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα είναι για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και να σας βοηθήσουμε. Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επικοινωνίας μας.

2) την αίτηση συμμετοχής στα σεμινάριά μας. Ο λόγος που συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα είναι για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις για τυχόν αλλαγές στα σεμινάρια. Χρησιμοποιούμε επίσης τα στοιχεία σας για να σας ενημερώσουμε για μελλοντικά σεμινάρια που πρόκειται να πραγματοποιήσουμε. Διατηρούμε τα στοιχεία σας για όσο χρονικό διάστημα υφίσταται η εταιρεία μας ή έως ότου αποφασίσουμε την παύση των σεμιναρίων. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αιτηθείτε την διαγραφή των στοιχείων σας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας της παρούσης ιστοσελίδας.