ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Άνοιξε στις αρχές Νοεμβρίου του 2014 το πρώτο ελληνικό εστιατόριο στην Μόσχα του οποίου την επιμέλεια του μενού και την εκπαίδευση του προσωπικού ανέλαβε η γνωστή Σεφ και συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη.

Πρόκειται για ένα μικρό και χαριτωμένο εστιατόριο με το όνομα ΜΥΛΟΣ το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα της Μόσχας στο Τομπλεστάν.

Το μενού της Μυρσίνης Λαμπράκη, περιλαμβάνει μεταξύ των πολλών και πλούσιων εδεσμάτων χοιρινό με κυδώνια, τηγανιά με φέτα και πράσο, φέτα στο πήλινο με ντοματίνια κονφί, ντάκο σε αλμυρό τζιζκεικ, πίτα ρολό με σπανάκι και φέτα, πιλάφι με γλυκοκολοκύθα και μοσχάρι, μύδια λευκό σαγανάκι με γαρίδες.

Παράλληλα η Μυρσίνη Λαμπράκη, στο κέντρο της Μόσχας, οργανώνει τα θεματικά cooking show και μαθήματα μαγειρικής, καθώς και ένα μικρό ντελικατέσεν με ελληνικά και κρητικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο, τυριά, βότανα, μέλι, παξιμάδια, γλυκά κουταλιού, ελιές.

* Δημιουργία και επιμέλεια menu και συνταγών, εκπαίδευση προσωπικού, ανεύρεση προμηθευτών και πρώτων υλών, μαθήματα μαγειρικής, live cooking show.